2016-03-27

Cégismertető

MDB-Electric Kft.Az MDB-Electric Kft. 2011. december 29-én alakult. Fő tevékenységei villamos projektek kivitelezés, projekt menedzselése, tervezés, műszaki tanácsadás, szakértői munka, karbantartási feladatok elvégzése.

A cégünk rendelkezik számos megvalósult projektekre vonatkozó referenciával, de a cégben dolgozó munkatársak személyes referenciái hosszú múltra tekintenek vissza, és változatos projekteket tartalmaznak. Beszállítói és alvállalkozói kapcsolataik stabilak, kiegyensúlyozottak.

Tevékenységi kör

Az erős- és gyengeáramú villamosipar és a hozzá kapcsolódó tevékenységek széles skálájával foglalkozunk, de elsősorban két fő tevékenységre oszthatjuk a cég profilját: villamos installáció kis- és középfeszültségen, kisfeszültségű berendezésgyártás.

transzformatorVillamos installáció:

  • Üzemcsarnokok, kommunális létesítmények, lakóépületek világítási, energiaátviteli, automatikai és strukturált hálózatának szerelése, tervezése, felújítása, karbantartása.
  • 6-10-20 kV-os kábelhálózatok, transzformátorállomások építése, szerelése, felújítása, karbantartása.
  • Épületek teljes villamos kivitelezése a transzformátorállomástól az épületfelügyeleti rendszer megvalósításáig, igény esetén építészeti helyreállítással együtt.

Kisfeszültségű berendezésgyártás:

  • Komplett 0,4 kV-os energiaátviteli elosztó berendezések gyártása, szerelése, igény szerint telepítéssel, üzembehelyezéssel.
  • Vezérlő és működtető szekrények tervezése, kivitelezése, üzembehelyezése.

Minőségbiztosítás

Igazodva partnereink minőségbiztosítási elvárásaihoz cégünk szem előtt tartja alkalmazottainak megfelelő szintű szakmai felkészültségét, így a képzettséget az egyes gyártók, illetve partnereink által szervezett továbbképzések keretein belül folyamatosan bővítjük. Projekt vezetéssel foglalkozó kollégák felelős műszaki vezetői végzettséggel rendelkeznek mind középfeszültségű kábel hálózat és transzformátor állomás, mind kisfeszültségű épületvillamossági munkák terén, bele értve a villámvédelmi kivitelezési jogosultságot is.

Cégünk rendszeresen figyelemmel kíséri az egyre nagyobb mértékben változó szabványok és rendeletek előírásait, és ezek szellemében végzi tevékenységét.

ISO 14001 minősítésünk

ISO 9001 minősítésünk

Szervezeti felépítés

Az ügyvezetés és a gazdasági tevékenység mellett a termelést két fő villamosmérnök irányítja, angol és német nyelvismerettel. A projektek műszaki irányításában az ügyvezetőkön kívül két fő projekt vezető és három fő szerelésvezető tevékenykedik. Egy fő V1 tervezői jogosultsággal is rendelkezik.

MDB-Electric

Mentés